Så bre frosting mellan lagren och lägg ihop dem, spackla tårtan medmarängkrämen. Men jag har iaf bakat, så blandat med recepten jag har lovat er så ska jag publicera lite nya bilder ♥
Bred ut jämnt över lagret med kola och låt svalna helt och sen är de redo att serveras. Har man inte tid att göra egen marängkräm går det bra att använda Marshmallow fluff
Jag har efter det provat upprepade gånger att göra marängkräm till olika tårtor, med olika tekniker och aldrig lyckats åtstadkomma den där goda marängkrämen som stelnade till på ytan efter en stund och blev lite crunchfrasig på toppen och inuti var krämen mjuk
Sänk ner kakan i marängkrämen så att botten och lite av kanterna täcks med maräng. När pappa fyllde år gav jag honom en burk med dessa kakor i födelsedagspresent
I chokladsmörkrämen som är på skulle sockret smälta tillsammans med äggvita, så då måste man ha något som löses upp, så jag använde hälften Sukrin melis, hälften Hermesetas
Sätt dom på tårtan med en liten klutt grädde/marängkräm som lim. Lägg på locket av kakan och vispa den sista decilitern grädde, bred ut den över kakan och på sidorna så sockermassan har något att fästa sig på (jag använde vispad äggvita och socker/marängkräm, men vispgrädde funkar också bra
Smöret vispas med en marängkräm och resultatet blir en lätt och luftig kaka. Det som var alldeles speciellt med dessa biskvier var att smörkrämen inte var så kompakt som den lätt annars blir
Italiensk marängkräm. Personligen är jag väldigt missnöjd med den då jag anser att spritsningen på tårtan som skulle se ut som fina rosor, i verkligheten blev "vissna" och allmänt svåra att få rosenlika
Äggtoddy med lime och marängkräm. Toppa med marängsmeten och limeskalet. Vispa äggvitorna med 4 msk strösocker till en fast skum med en elvisp, som om man skulle göra maränger. Vispa äggulorna pösigt med resterande 4 msk socker
Med lika delar menas precis som det låter. Gör likadant med mjölet i det tredje glaset. Blanda sedan ägg och socker i en bunke och vispa med elvisp tills det blir mycket pösigt
Den är spacklad med en marängkräm (recept kommer senare) och täckt med marsipan. Lyckades nog bara sådär med att härma Madicken, men Elsa var nöjd och det var huvudsaken
Sätt dom på tårtan med en liten klutt grädde/marängkräm som lim. Lägg på locket av kakan och vispa den sista decilitern grädde, bred ut den över kakan och på sidorna så sockermassan har något att fästa sig på (jag använde vispad äggvita och socker/marängkräm, men vispgrädde funkar också bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.