Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper i klickar stora som femkronor
Garnera medhallon och sikta över florsocker. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Börja med att göra smoothien. Havremjölk. Ett paket frysta hallon. Blir det glassar över eller om du vill göra färdigt dem och bjuda på vid senare tillfälle går det utmärkt att frysa dem igen med chokladen på
Vänd i marängen i mandelblandningen och blanda försiktigt ihop till en jämn smet med en slickepott. Smeten ska rinna av slickepotten inte ramla av i klumpar
Ingredienser hallon & kanel. RAW glass medsmakav blåbär, choklad och hallon. Mixa kokosolja med resten av ingredienserna till glassen tills du har en slät smet
Ouzo och Pernod vet jag funkar med apelsin juice men faller mig inte så väldans i smaken. Sedan blandade jag efter måtten nedan, vill man göra den lite festligare blandar man ut hallonsaftenmed lite bubbelvatten istället för vatten, eller om man har en sodastreamer använder man den
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Jag valde att gör en choklad-Pajbotten med lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksattemedlime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Nyttiga chokladbollar med en hint av lakrits. Dessa bollar är väldigt energirika, dock proppade med nyttigheter som kroppen älskar – lite beroende på ditt mål så rekommenderar jag att inte överkonsumera
När jag letade efter ett recept på chokladcupcakes hittade jag inget medsmaksättningav tonkabönan, och jag hade inte en aning om hur man skulle använda bönan på rätt sätt,så jag googlade och det stod att man antingen kunde riva eller koka ihop med vätska och sedan sila bort resterna
Bär, hallon, jordgubbar, blåbär. När jag satt och tittade på Gordon Ramsay "köksskola" (ett program han har) så gjorde han en efterrätt med smördeg, grädde och bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.