Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås. - Läs hela inlägget här 500 g laxfile. 200 g körsbärstomater
Salta och peppra laxen, fördela fetablandningen i snitten. Hacka tomater och oliver, blanda med fetan. Klipp lite färsk timjan över och servera med en gryn- eller bönsallad
4 1 rödlök 4 minutfiléer av kyckling 1 msk olja salt och peppar 3 tomater 1 msk dragon 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 1 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk kinesisk soja 4 port ris eller annat gryn 1/2 ask gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skär bort skinnet från laxen om den har det. Skrapa sedan ner allt i skålen med soltorkade tomater. Blanda grädde med maizena och chipotlepasta och ha ner i pannan
Hacka "tomathattarna", champinjoner, lök och blanda med ost och smulat bröd. Skär av en tunn platta under tomaterna (så att de står stadigt) och hatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.