Ställ i kylen medans du göra fyllningen. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite rawfood desserter
Så jag tog med mig receptet hem så att när suget efter något gott faller på så kan jag baka dessa. Jag bara måste tipsa er om de här rawfood chokladbollarna
Här kan du själv välja hur sött du vill att det ska vara, smaka av med sötning tills du blir nöjd. Hallontårtan fick tummen upp här hemma så jag testade att göra en chokladtårta, lika enkel, lika god tycker jag
Det här är mitt tredje försök medrawfood-kakor och det mest lyckade, får jag nog lov att säga. De smakar ordentligt med choklad och det faktum att man strör lite flingsalt på toppen ger en väldigt god smakbrytning
Den här pajen har fått vara med på både tjejmiddagar och kalas och blivit stor succé. Även gäster som aldrig tidigare provat rawfood har hummat förnöjt och sett både förvånade och belåtna ut samtidigt
Jag tänkte att en ask medrawfood praliner skulle kunna ge lite inspiration. Lägg dina hemmagjorda praliner i en söt ask med lite papper i så har du en jättefin gåbortpresent
---Recept på rawfood från Gitte Liljekvist på gittesgreenliving. Mixa till en deg som du trycker ut i en form med löstagbar botten (klä den med plastfolie innan så tårtan blir lätt att lossa)
Kärna nu ur dadlarna och lägg ihop medmed nötterna. Det här är nämligen en grön rawfood yoghurt som består av blötladga cashewnötter, dadlar för sötman och spirulina för färgen
Rawfood bollar. 90 gram torkad mango. 1 dl kokoschips10 st. torkade aprikoser3 msk juice. ev. riven kokos. Blanda torkad mango, kokoschips och juice i en skål, låt dra i ca 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.