Igår blev jag klar med mina chokladrutor, preppade med lite extra protein efter dotterns önskemål. Riktigt chokladiga, bittra med en (stor) gnutta salt som lyfter smakerna Här kommer receptet
Börja medchokladen. Dela med dig till dina vänner. Jag har några olika recept på mugcake jag brukar använda, men förra helgen kände jag för att prova ha i lite chokladbitar i en utav mina vanliga mugcakes
Ställ bunken över vattenbad med termometer. Smält chokladen och blanda sedan i den när smeten svalnat. Ikväll ska de provsmakas med en klick vispgrädde
Servera kakan med lite grädde så blir det extra gott. Smält smöret och bryt ner chokladen. Vispa ägg och socker pösigt och rör sedan ner det i chokladsmöret
Inte nog med det så strödde jag på hackade mandlar också. Sedan att det slutade med att jag täckte dem i ett chokladlager var kanske inte riktigt meningen från början
Ställ bunken över vattenbad med termometer. Smält chokladen och blanda sedan i den när smeten svalnat. Ikväll ska de provsmakas med en klick vispgrädde
Mycket trevligt att få umgås med dem en vardag för en gångs skull. Var sugen på kaffesmak och och inte den mäktiga chokladsmaken som kladdkakor får ibland
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.