Blir man lycklig av choklad. Nu kan jag inte svara för vad ni andra blir glada av, men jag blir fullkomligt salig av denna underbara gudagåva…Vispa ihop en len chokladkräm och släng ned denna i en smäktande kolakaksbotten
Mixa kexen och blanda med det smälta smöret. (Recept från tidningen "Hembakat"). Svårt att inte le när man får sätta tänderna i den här krämiga chokladpajen iallafall
Garnera med skivade eller kvartade jordgubbar. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, 26–28 cm. Garnera gärna med strimlor av apelsinskal som du först förvällt 1 minut
Ställ i kylen i 1½-2 timmar 200 g toblerone. Vispa grädden. Smält chokladen i vattenbad. Tillsätt gulorna och rör om ordentligt innan chokladen stelnar
Tobleroneglass är riktigt gott, en len glass med mycket tobleronesmak. Vispa äggulorna på låg hastighet med elvispen medans du häller i lite choklad i taget
Därför blev den här lite väl bitter i smaken med vanlig eko-kakao och lite väl stark för min smak. För ett tag sedan hittade jag ett smarrigt recept på en nyttig chokladpaj hos Sweet and simple
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.