Mixa smör, mjöl, socker och salt i matberedare med kniven till jämnt fördelat. Nagga med en gaffel. Häll glasyren över kakan och garnera med godis eller strössel om du vill
Med dessa chokladmazariner så vill jag önska er en riktigt fin påsk. Strössla över med lite strössel i blandade färger eller något annat som gör det hela lite ”påskigt”
Mixa smör, mjöl, socker och salt i matberedare med kniven till jämnt fördelat. Häll glasyren över kakan och garnera med godis eller strössel om du vill
Blanda de torra ingredienserna och nyp ihop med smöret i en bunke så att det blir fint fördelat. Riv mandelmassan och vispa den med smöret till en slät konsistens
Spritsa en tryffeltopp på varje cupcake och dekorera gärna med engelsk konfekt. Koka upp gräddden med honungen och lakritspulver, dra kastrullen från plattan och rör snabbt ner den hackade chokladen i den heta grädden
Spritsa en tryffeltopp på varje cupcake och dekorera gärna med engelsk konfekt. Idag är de lakritsdagen vilket betyder att jag MÅSTE dela med mig av ett smarrigt recept med just lakrits i
Smält den i vattenbad tillsammans med oljan. Doppa topparna i chokladen och garnera med en viol. Ta med kakmått eller glas ut runda bottnar, 4-5 cm i diameter. 125-150 g mörk choklad med apelsinsmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.