Den här bakade jag i söndags till efterrätt, mamma hade hittat receptet i en Allas tidning och precis som det stod där så är den mäktig och räcker till många
Hejsan hoppsan, vilket långt juluppehåll det blev här. Ibland blir det så. Men här är jag, och jag måste bara få dela med mig av en alldeles förträfflig paj som jag åt på ett förlovningskalas i helgen
Fredagsmys kanske. 10 portionspajer 1 burk kondenserad mjölk sötadta av pappret på burken och ställ i en kastrull fyll påmed vatten så det täcker och koka i 4 timmar
Sätt ugnen på 200°. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt socker, havregryn och mjöl. Rör ihop till en deg. Tryck ut i en pajform med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter
Sött och salt = Gudomligt gott. ) Receptet kommer från tasteline. com. Börja med pajskalet. Blanda 3,5 dl vetemjöl, 1 msk strösocker, 2 äggulor och 100 g kallt smör skuret i bitar i matberedaren, kör till en smulig massa
En efterrättspaj för dig som älskar kola i kombination med chokladsmak. Tänk bara på att ta en liten bit och hellre två gånger då den är väldigt mäktig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.