Det hörs ju redan på namnet att denna tårta är helt vansinnig. Det räcker med en liten bit av den här tårtan för att stilla sockersuget och cookie dough bägeret och den lilla tårtan räcker därför till väldigt många
Är så glad att det finns fler kakmonster än jag. Låter möjligen lite konstigt att använda ren kakdeg i glass och ovanpå bakverk men det är faktiskt gott
Smält smör och choklad över ett vattenbad. ) IngredienserCookie 60 gram smör, mjukt 85 gram farinsocker85 gram strösocker1/4 cup jordnötssmör1 ägg 1 tsk vaniljsocker200 gramvetemjöl1 tsk bikarbonat1/2 tsk saltBrownie 90 gram smör150 gram strösocker 45 gram kakao75gram mörk choklad (att smält ner i smeten)1/4 tsk vaniljpulver1/4 tsk salt2 ägg 100 gram grovt hackad choklad45 gram vetemjölInstructionsVärm ugnen till 175 grader, täck en 20x20 cm stor form med bakplåtspapper, även upp på kanterna
Häll ca 1 msk frosting på varje kaka så att det täcks över marshmallows. Sätt ugnen på 190 grader. Blanda mjöl, kakao, bikarbonat, vaniljsocker och salt
Här kommer lite lördagsgötte om ni kanske känner för att slänga ihop en paj eller två. Michael, som jag kommer attbakelse-battla mot, är däremot något av en expert på bakelser där han kan hålla på och vara så där störigt ordentlig och bra
Kanske skulle det bli gott att blanda ner lite krossad Marianne i den vispade grädden till. Hur många tårtan räcker åt är svårt att svara på beroende hur stor bit man tar
Passar även bra att servera med lite pasta. 1 liter vatten. Stek köttfärsen tillsammans med den finhackade löken och vitlöken i en stekpanna och häll därefter över det i en stor kastrull
Häll på vatten, buljongtärning, kummin, paprikapulver, soja, pressad vitlök och krossade tomater. så vi gör typ dubbel sats till oss Och sen oxå för att den är så vansinningt god
Jag använde bara saften från en lime, tyckte att det räckte bra, och adderade lite salt. För några veckor sedan åt jag lunch på mat-Niklas restaurang 1900
Jag tycker ofta att risgrynsgröt lagas för stabbig och tjock. När gröten svalnar drar den ihop sig markant och därför brukar jag göra min gröt lite extra simmig innan jag stänger av plattan