Den här bakade jag i söndags till efterrätt, mamma hade hittat receptet i en Allas tidning och precis som det stod där så är den mäktig och räcker till många
Hejsan hoppsan, vilket långt juluppehåll det blev här. Ibland blir det så. Men här är jag, och jag måste bara få dela med mig av en alldeles förträfflig paj som jag åt på ett förlovningskalas i helgen
Sötsalt lax. Sötsalt lax. Tillagning. 1. Värm ugnen till 180 grader. Skär fisken i 8 bitar. Blanda ihop sirap, soja, peppar och pensla över fiskbitarna
Fredagsmys kanske. 10 portionspajer 1 burk kondenserad mjölk sötadta av pappret på burken och ställ i en kastrull fyll påmed vatten så det täcker och koka i 4 timmar
Tittar på klockan, inser att jag har 20 minuter på mig innan barnen ska vara lämnade på förskolan. Behöver lämna hemmet om 10 minuter och barnen är inte påklädda än
Sätt ugnen på 200°. Smält smöret i en kastrull. Tillsätt socker, havregryn och mjöl. Rör ihop till en deg. Tryck ut i en pajform med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.