På tisdag är det dags för fettisdagen så har ni inte bakat semlebullar är det hög tid. Jag är mamma och dotter Bergenström trogna och bakar inte bara Annas kanelbullar utan även hennes släta kardemummabullar
Dom här små chokladkakorna har jag bakat ett par gånger nu och dom är supergoda. )Receptet räcker till 9 kakor2 äggvitor2,5 dl florsocker1 dl kakao1 msk marsanpulver100 g hackad chokladVispa äggvitor och florsocker i några minuter, nästan så det blir tjockt som marängsmet. Klicka ut 9 små kakor på en plåt klädd med bakplåtspapper. )Receptet räcker till 9 kakor
Sätt ugnen på 225 grader. Ta fram alla ingredienser och låt det bli rumstempererat. Skär smöret i skivor eller klicka ner det i köksmaskinen eller i en degbunke
Bred ut över degen och forma till bullar. )Har knappt bakat nå på dessa 10 dagar hemma heller, endast kanelbullar med vaniljkräm på. Kanelbullar med vaniljkräm påFyllning till en deg med 0,5 liter mjölk i
Kanel&kokosomelett 1 port. Kanel&kokosomelett 1 port. Idag är ordningen återställd, omelett till lunch. Igår åt jag rester till lunch och det funkar inte alls lika bra, på en omelett står jag mig hur länge som helst