Lägg på ett nytt lager bröd och bred på skagenröran. Då skulle de köpas smällare och ”getingar” och det var både roligt och spännande att stå ute på gården och tända påoch springa fort därifrån
För dig som gillar lutfisk finns en helt suverän förpackning frånLysekils som tillagas på nolltid i mikron, och som till och med visslar när den är klar – och som dessutom smakar precis som den lutfisk mormor lagade
Hade den på riven zucchini, kokta rödbetorna, grönsakerna i form av cocktailtomater, blomkål och gurka,som dopp till lammkorven och jättegod på den rökta laxen
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Jag grillar helst på kolgrill då det är mest miljövänligt och undviker alla former av tändvätska. Jag hade ingen äggula hemma till majo och behövde få en krämigare konsistens, det fick bli brynt smör istället
Inte en vanlig med socker och mjöl förstås, utan en nyttigoch proteinrik variant. Detta recept har jag tagit direkt ifrån Emmys Liv, och jag gillar den skarpt har gjort den fler gånger än jag kan komma ihåg, haha
Dagen till ära lagade jag till en ny fiskrätt med färska örter och en hint av citron. Idag har jag tillbringat eftermiddagen med att laga ett nytt fiskrecept i sällskap med en fotograf från Expressen
Mixa samtliga ingredienser och rör ner hackad eller strö på hyvlad choklad. Fast i det receptet där (ingen chokladtopping där dock) föreslog man synbiotika (som alternativ till spenaten), vilket är begreppet man använder för ett kosttillskottspulver där blandningen består av probiotika - bakterier avsedda för att optimera tarmfloran/stärka immunförsvaret - och prebiotika, d
Nu önskar jag och min älskade syster er självklart Ett riktigt gott nytt år. Skar till oasisen och ner med det i en större skål och två marimekkoskålar, fyll på med vatten och låt dra en stund medan du förbereder blommorna
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.