INGREDIENSER. 100 g vit choklad. 150 g mjukt smör. 150 g philadelphiaost. 250 g florsocker. GÖR SÅ HÄR. Smält chokladen över ett vattenbad och låt den sedan svalna något
En underbart god och enkel chokladfrosting att använda till cupcakes, chokladkakor eller macarons. Eller att bara äta direkt ur bunken om man är fördomsfri…
För en allergivänlig frosting, använd ägg- och mjölkfri färskost (och ev grädde). En chokladfrosting till tårta som även är vegan om du väljer mjölkfri färskost
Cirka 40 minicupcakes2 ägg2 1/2 dl socker1 tsk vaniljsocker3 1/2 dl vetemjöl1 tsk bikarbonat1 nypa salt200 g mörk choklad 70%100 g smör2 msk starkt kaffeVit chokladfrosting100 g vit choklad150 g mjukt smör150 g philadelphiaost250 g florsocker
Idag gjorde jag glutenfria cupcakes, från scratch med en väldigt god chokladmintfrosting. Ni som följer mig vet att jag har svårt att låta bli att droppa i dom där mintdropparna när jag jobbar med choklad, men det går givetvis väldigt bra utan dom för den som föredrar det
35-40 minuter. Chokladfrosting1 tsk vaniljpulver250 g mörk och god choklad 300 g rumsvarmt smör200 g (3 1/4 dl) florsocker50 g (1 1/4 dl) kakao100 g (1 dl) vispgrädde1 g (1 krm) saltSmält chokladen över vattenbad och låt svalna. Koka upp socker och vattnet till 120-125-grader. När sockerlagen närmar sig 110-115 grader vispas det i den för första gången
Jag tillsatte lite kokos och gjorde om den till en brownie med chokladfrosting. Chokladfrosting. Blanda alla ingredienser till chokladfrostingen i en kastrull och värm på medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.