Bakning

Bakning

  • 60 Recept
DAIM- & DUMLEBROWNIE

DAIM- & DUMLEBROWNIE

Ställ ugnen på 175 grader. Rör ihop alla ingredienser till smeten samt den hackade dumlen, vispa inte. Häll upp i en bakplåtskläddform och ställ in i ugnen i cirka 15-17 minuter
Daimkladdkaka

Daimkladdkaka

Daim är något jag verkligen gillar att använda till bakning och det slog mig för ett tag sedan att jag inte provat att göra en daimkladdkaka
Sockerfri Bounty

Sockerfri Bounty

Sockerfri Bounty. Häromdagen fick jag hem min första No Ordinary Box. Boxen med 100% sockerfritt innehåll
Sockelabollens dag

Sockelabollens dag

Finns det något mer svenskt är chokladbollar. Ett klassiskt bakverk som alla älskar, en godsak som är snabb att slänga ihop och går åt lika fort
Lemon crinkle cookies

Lemon crinkle cookies

Lemon crinkle cookies. Hallå där. Kikar in med ett tips på goda citron kakor. Perfekt att ha i frysen till spontana utefikor och utflykter
Chokladdrömmar

Chokladdrömmar

22 Maj 2019. Chokladdrömmar. Ni som inte tycker att småkakor är goda har nog aldrig provat drömmar, underbart spröda kakor som smälter i munnen
Choklad- äppelkaka

Choklad- äppelkaka

Smält margarin och tillsätt mjölken och kaffet. Blanda de torra mjöl, kakao, bakpulver, salt. Vispa ägg och socker poröst sikta i de torra varorna
Katalaner

Katalaner

Arbeta samman mjöl, socker, matfett och ägg-gula till en smidig deg. Svep in degen i plastfolie och lägg den kallt ca 1 timme
Rabarberkaka med citronfrosting

Rabarberkaka med citronfrosting

0Rabarberkaka med citronfrosting 21 maj, 2017 Av Louise. Rabarberkaka med kardemumma och citronfrosting, foto
Pannacottapaj med jordgubbar

Pannacottapaj med jordgubbar

15 digestivekex. 1100 g smör. 16 dl vispgrädde. 11,5 dl gelésocker. 12 tsk vaniljsocker. 1500 g färska jordgubbar
Kokospannacottapaj med mangospegel

Kokospannacottapaj med mangospegel

25 digestivekex. 1175 g smör. 1400 ml kokosmjölk. 14 dl vispgrädde. 11,5 dl strösocker. 10,5 krm äkta vaniljpulver
Äppelbomber

Äppelbomber

Oerhört gott med äpplen är dessa Äppelbomber med hemgjord (eller köpt, för den delen) mandelmassa och smördeg