sedan har jag beställt det som efterrätt på flertalet restauranger och då har det varit en helt annat sak, godast chokladfondant jag någonsin ätit är utan tvekan den jag fick på Åkerblads i Tällberg
Servera med vaniljglass och hallonsås. Servera med. Smält smöret i en kastrull och tillsätt chokladen. Lyft bort från plattan och rör om tills chokladen smält helt
Toppa med valfria färska bär Gluten- och sockerfri chokladtårta med färska bär. Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
Toppa gröten med rostade nötter, bäroch skivad banan. Jag älskar gröt och startar mer än gärna helgen med en matig variant toppad med en massa nyttiga godsaker
Servera den varma och krämiga Chokladfondantenmed ananassalladen och en kula vaniljglass. Perfekt att förbereda och bara baka av, lägga upp, piffa till och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.