Aldrig smakat eller, för dendelen, tillagat chokladfondant. Nästa gång tänker jag faktiskt baka den lite längre så att den blir mer degig istället men det har ju mer med min egen smak att göra
Rör ner dulchede lechen och rör med en handvisp tills allt löst sig. Ojojoj, det här är nog den godast pannacottan jag ätit, medkaramelliserade pekannötter som har lite flingsalt i sig
Under min frånvaro här på bloggen har jag hunnit med att ta studenten vilket innebar att jag var tvungen att lämna tillbaka både dator och kamera som jag lånat från skolan
Vore mycket fräschare med bär & lite grädde…. Marmorera med en gaffel. Häll smeten i formen och se till att denfördelar sig jämnt, klicka ut dulchede leche matskedsvis över smeten
Spritsa gärna först resterna av dulchede lechen innan du toppar med mandlarna. Jag gillar det enkla med pannacotta - få ingredienser som på kort tid(bortsett från tiden i kylen) och på ett enkelt sätt blir till dessert för många
Servera chokladfondantenmedrostade jordnötter, vaniljglass och dulce de leche. Låt burken kylas ner i rumstemperatur före den öppnas och eventuellt blandas med mer mjölk till en såskonsistens
Värm gräddmjölken och koka upp den och rör då och då (försiktigt så att den inte kokar över) Ta av från värmen och låt stå och svalna lite medan du vispar ägg och socker
Min kära vän från Brasilien använderkondenserad mjölk och dulchede leche i nästan allt hon bakar och bjuder på, så jag har blivit väldigt inspererad på att baka med samma ingrediens
Så jag fyllde halva plåten meddulchede leche (kokad kondenserad mjölk) och toppademed havssalt. Tänkte dessutom att de skulle vara lätta att ta med sig på pendeltåget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.