Lördagens tårta består av dulce deleche fyllda apelsinbottnar. Fukta bottnarna rikligt med apelsinsaft innan du fyller med Dulce deleche på varje lager
Rör ner dulchedelechen och rör med en handvisp tills allt löst sig. Ojojoj, det här är nog den godast pannacottan jag ätit, med karamelliserade pekannötter som har lite flingsalt i sig
Häll lite mjölk på bottnen (med hjälp utav en sked) innan du brer över fyllningen (de blir saftiga och inte torra då), fyll sedan varje lager med dulce delechegrädden och täck sedan hela tårtan
Jag hade lite dulchedeleche över (dvs kokad kondenserad mjölk). Tip top då man har ont om tid och ska fixa en dessert, som var fallet med Jacob's Creek eventet i veckan
De är väldigt lätta att göra och perfekta om man har en burk dulchedeleche hemma. Under min frånvaro här på bloggen har jag hunnit med att ta studenten vilket innebar att jag var tvungen att lämna tillbaka både dator och kamera som jag lånat från skolan
Blev inspirerad av Bambis goda Dulchedeleche brownies och gjorde en egen variant. Om du vill kan du klicka över dulcheleche för att få en härlig brytning mot söt kola
Fyll varje hål med en klick dulch deleche. Arkiverad under. dulch deleche, dulch deleche för bakning, dulch deleche kakor, för bakning, grottor med dulch deleche, kakor, kakor med kolasås, kakor med kondenserad mjölk, kondencerad mjölk, småkakakorShare this article
Så jag fyllde halva plåten med dulchedeleche (kokad kondenserad mjölk) och toppade med havssalt. Funderade ganska länge och kom på att jag sett några kakor på pinterest som jag velat prova ett tag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.