Längst till höger är det chokladcrunch, i mitten har vi dadelbitar, de två bollarna längst till vänster är fikonbollar (kokos/choklad) och bollen längst bort från kameran är tryffel rullad i krossad mandel
Längst till höger är det chokladcrunch, i mitten har vi dadelbitar, de två bollarna längst till vänster är fikonbollar (kokos/choklad) och bollen längst bort från kameran är tryffel rullad i krossad mandel
Svartvinbärsmousse med chokladcrunch. Man skulle kunna köra på en gammal goding, men icke jag utmanar ödet i form av en ny dessert, svartvinbärsmousse med chokladcrunch, tips från min syster som fick hållas ansvarig om det gick åt skogen
Svenska hallon inlagda och marinerade i rom toppad med len chokladkräm på choklad från “Tobago cacao estate” med chokladcrunch komponerad av Magnus Johansson – Café Xoko
I dagarna experimenterade jag med ett nytt recept på chokladbollar, det resulterade i dessa goda kokosbollar med extra mjölkchokladcrunch, en chokladboll med en lite mer vuxen smak
Jag gjorde en slags kokos- och havrebar med karamellsmak och chokladcrunch. Karamellbars med chokladcrunch- 4 bitar. Karamellbars med chokladcrunch- 4 bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.