Mixa fröna till ett frömjöl med en mixer. Jag tycker det var så roligt att experimentera med nöt- och mandelfria chokladbollar, att jag tog fram en ny variant
Nyttigt glutenfritt bröd med nötter, frön, fruktochbönor. Det här brödet är så gott att jag tror att även någonsom inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Söta godafruktbollarsom passar bra att servera somjulgodis. Krispig corn flakes, knapriga pumpafrönoch den naturliga sötman från plommon, russin ochfikonmarmeladen
Använd vattnet från frukten tillsammans med ytterligare ljummet vatten som degvätska. Pensla bröden med uppvispat ägg med lite mjölk i och strö över frön
Ny omgångmedchokladbollar fixad. Ska ta med till jobbet. Mixa med stavmixer så det blir en smet. Lägg ner dadlar, aprikoser, hallon, nötter, frön i en bunke
Med det i minnet kan man snabbt konstatera att det här bakverket är väldigt omtyckt. Vad brukar du säga, negerbollar, kokosbollar, chokladbollar eller något helt annat (vad är det pappan säger i Sune-filmen när han ska förklara vad de heter, "wienerbread")
Lägg ner alla ingedienserna utomkokosen i matberedaren och kör på full fart tills smeten är jämn. Om smeten känns torr kan man ha i lite vatten eller lite mer kaffe
Mixa dom sedan tillsammans med nötterna. Kör cashewnötterna i en matberedare eller med mixerstav. Kokos. Skär bort kvistarna från fikonenoch dela dom på mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.