Det är precis det som händer här hemma just idag, det blir en knäckig päronpaj, helt gudomlig och perfekt att avnjutas med en klick grädde eller vaniljglass ochen kopp kaffe
Oj, så gott och pinsamt enkelt att fixa ihop det här var. Så här gjorde jag och blev mer än nöjd. Denhärgången som gräsänka var det bara all in att göra precis vad jag ville ha
Hur som helst hann jag igår kväll slänga ihop enriktig kaloribomb. Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med enliten minibit - sedan känner man sig nöjd
Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
) så det blev en variant med chokladbottnaroch två olika chokladkrämer som fyllning. Tillsätt florsocker och kakao pö om pö och vispa till en jämn frosting
Gör såhär. Ännu en solig dag till ända, jag har precis satt mig i den lummiga pergolan där klätterväxterna har slingrat sig täta och släpper in kvällssolen sådär ljuvligt
Gör så här. Ganska svårt tycker jag nog men efter mycket googlande och tipssökande efter hur degen ska bli riktigt fluffig men samtidigt saftig tror jag mig faktiskt hittat det ultimata receptet
Som vanligt är det inga konstigheter alls att baka denhär kakan och istället för att du kastar de där bananerna som har blivit lite bruna och något för mogna, så prova att baka denhär kakan vetja, du kommer inte att ångra dig
Den är lättgjord och jättegod, och ett riktigt bra alternativ till egengjord äkta bearnaise - som kan vara lite knepig att få bra om man inte har snitsen - och färdigköpt, som i sin tur nästan alltid innehåller en massa konstigheter
Min lillasyster Malin ochhennes familj var här dagarna innan så hon hjälpte mig lite med en del förberedande, och så bjöd vi min bror och hans familj och då hjälpte de till lite också… det gäller att vara lite om sig och kring sig när man sitter i knipa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.