Choklad- och espressotårta
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladbotten75 g smör 4,5 dl vetemjöl 1,5 dl kakao 1,5 tsk bakpulver 1,5 tsk bikarbonat 3,75 dl strösocker 2 ägg 2,25 dl mjölk 1,5 dl starkt hett kaffe (eller kokande vatten)
  • 1 Choklad- och espressofrosting200 g mörk choklad 70 % 300 g smör, rumsvarmt 1,5 dl kakao 0,5 tsk vaniljpulver (eller fröna från 1 vaniljstång) 4 msk espresso (eller starkt kaffe eller 4 msk vispgrädde) 3,5-4 dl florsocker
  • 1 Dekoration marsipan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.