När man delar ut recept på bästa rabarbersmulpajen med mandeloch vit choklad. God blev den i alla fall och jag dekorerade med snirkliga bokstäver i vit choklad med texten
Lägg en rad med mjölkchoklad på en ruta med smördeg. Även om det är lite fattigt nu innan barnbidrag och lön så kanske man vill unna sig nån god efterrätt
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från och med nu lär ni snubbla över orden mandelmjölkoch tofu lite oftare än ni gjort innan
Det senare går långsamt men säkert framåt och ni kommer att få ta del av lite bilder inom kort. Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd
Smält chokladen över ett vattenbad. Blanda ihop allt och häll över ett bakplåtspapper. Ställ i kylskåpet ca 1 timme och skär sedan i små bitar. 20 g mandel. 150 g mörk choklad
Toppa med grädden, chokladsåsenoch marängerna, eller något annat smarrigt. 1Vispgrädde, chokladsåsoch minimarängerSå här gör du 2 minuter Lägg den hackade dumlen och nutellan i botten på en mugg. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 91
Inspirationen kunde inte kommit lägligare eftersom vi några dagar senare hade en födelsedag att fira där födelsedagsgrisen tycker mycket om just dessa tre smaker
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaostoch krossade polkagrisar, mums
Denna gången gjorde jag en variant med smak av choklad istället. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sig av karamelliserad mjölk och dem dominanta smakerna är banan och kola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.