Den cookie dough som jag blandade i kladdkakan var så otroligt god. Eftersom jag är en vän av choklad blev det som vanligt en kladdkaka istället för ”traditionell tårta” i söndags
Det har blivit mycket bakande med pepparkakssmak och saffran den sista tiden, och är du sugen på några andra smaker så kan jag tipsa om denna kladdkaka med smak av Nogger (nougat)
Lägg frostingen i en spritspåse och dekorera din kladdkaka eller bre ut den på kladdkakan. 1Morotskladdkaka2 morötter (medelstora) 200 g smör 2,5 dl strösocker 1 tsk malen kanel 0,5 tsk malen kardemumma 2 krm malen ingefära 4 ägg 3 dl vetemjöl 0,5 dl farinsocker. Grädda kladdkakan i mitten av ugnen i ca 25 minuter. Låt kladdkakan svalna helt och hållet i kylskåpet (helst över natten eller minst 4 timmar) innan du dekorerar med cream cheese frosting och serverar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.