Ersätt mjölet med potatismjöl. Klä en långpanna 30 x 40 cm med bakplåtspapper. 1Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten. 1Bred ut smeten jämnt i långpannan med hjälp av en slickepott. 1Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper. 1Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. 1Rulla ihop kakan med hjälp av papperet, från långsidan
Detta läckra små mördegsrutor är toppade med nötter i en läcker kolatoscasås, sååå hiiiimlaaa gott. Jag jobbar jättemycket just nu men jag kikar inom här så ofta jag kan
Lägg på ett bakplåtspapper på botten och vänd den så att du har undersidan uppåt. Blanda första delen av strösocker, med de rivna hasselnötterna och majsstärkelsen i en bunke
Rör smör och socker fluffigt med elvisp eller för hand. Servera kokoskakan som den är eller med lätt vispad grädde samt färska bär som jordgubbar, hallon, vinbär eller blåbär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.