Smaken blev supergod med kanelen till och den går ju att variera i det oändliga. Men nu har jag äntligen testat och blev positivt överraskad över denna hälsobomb
Smördegspajer med karamelliserad lök och parmesan till förrätt, lasagne med spenat, tomat och chévre till varmrätt och avslutningsvis apelsinfiléer (de små fiskarna som morfar kallar dem) i sockerlag med saffran, kaneloch nejlika med en klick glass och rostade pistaschnötter
Lägg i kanelstängerochapelsinskal. Jag är nämligen en "sucker" för Crème Brûlée och beställer det i princip varje gång jag är på restaurang, men den här juliga varianten var något nytt för mig
Dra kastrullen åt sidan och tillsätt choklad, kanelochapelsin cest, rör till en jämn smet. Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaftoch florsocker
Vispa ägg och socker fluffigt, sikta i alla torra ingredienser och blanda försiktigt med äggvispet, tillsätt sedan pumpa/fett/mjölkblandningen, apelsinsaftoch skal
Jag har sett en hel del recept på rödkål med fetatost och olika kryddor, men eftersom inte alla gillar fetaost i min familj blev det bara en med apelsinochkanel denna gång
Tag av från värmen och plocka ur kanelenochapelsinskalet. Servera omgående med den vispade grädden, den rivna chokladen, kakaopulvret och det rivna apelsinskalet
Servera med rivet apelsinskal, mynta och grädde. Skalet från en halv apelsin. Tillsätt kokosolja, grädde ochkaneloch koka försiktigt tills chokladen har löst sig
Nu när jag inte äter så mycket mjölkprodukter längre var jag i stort behov av att hitta något mättande och bra att äta till frukost och jag har tidigare testat just chiapudding men inte riktigt fått till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.