Sedan toppar du din chiapuddingmed dessa samt färska bär. Tidigare när jag har gjort Chiapudding har jag egentligen inte gjort Chiapudding, utan Psylliumfröpudding
Servera med färska bäroch kokos/mandelmjölk. Blanda ihop chiafrön med kokos/mandelmjölk. Rör runt efter ca 10 minuter och låt sedan stå kallt i minst 40 min. 5 ask färska bär
Men denna gången valde jag att mixa dem medchiapudding, jordnötssmöroch kardemumma. Det är svårt att få mina frukostskålar att se annorlunda ut - de består ju som oftast av någon slags krämig sak - bananglass, chiapudding, avokadoglass eller overnight oats - med olika topping
Den här gången fick lite jordnötssmöroch en del torkade bär följa med ner och det blev gottigott. Rör ihop vatten, jordnötssmör, kokosolja och agavesirap och rör ner i de torra ingredienserna
Servera med hallon eller andra bär. Hallon eller andra bär. Hemligheten visade sig dock vara kakao och banan ochmed den här chiapuddingen är det som att äta chokladpudding till frukost men med massor av nyttigheter istället
Frysta bär vätskar sig mer än färska och därför måste du ha i lite mer chiafrön. Varva chocklad- och hallonpudding i glas, toppa med frukt eller finhackad choklad
Chiapuddingmed banan och vanilj medblåbäroch kokosflakesChiafröna är en stor favorit hos oss. Du kan äta Chiapuddingmed banan och vanilj till frukost, kanske med lite nötter eller kokosflakes på toppen, som mellanmål för snabb och hållbar energi och som en dessert när du är sugen å något sött och gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.