Skär kycklingen i lagom stora bitar och låt bitarna brynas på tillsammans med löken. Kycklingoch "jag tar vad som finns hemma till", blev riktigt gott till dagens middag
Så idag blev det ”Kyckling fylld medchiliochvitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Lägg kycklingklubborna på en plåt med bakplåtspapper och pensla på marinaden. Men även om man har semester så ska det lagas mat och ikväll lagades det kyckling
Tillsätt hackad ingefära, vitlökochchili. Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller i sig, från generation till generation
I istret eller oljan stek på kyckling på medelvärme tills den börjar bli "vit". Kyckling. Wokad medchili, lite jordnötter och sånt i en soyabaserad sås
När jag växte upp åt vi alltid helstekt kyckling på söndagar, och det var mer eller mindre den enda dagen i veckan som min lillebror verkligen åt med stor aptit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.