Skala och skär rotfrukterna i skivor. Garnera med timjankvistar. Lägg skivorna i grupper var för sig i en papprad långpanna och bred ut dem så att inga högar bildas
Skala och skär rotfrukterna i skivor. Garnera med timjankvistar. Lägg skivorna i grupper var för sig i en papprad långpanna och bred ut dem så att inga högar bildas
Blanda chevren ochvalnötternamedhonungen. ½ dl valnötter. Den ganska starka och syrliga smaken från den ungsbakade grönkålen bryter jag av med mjuk chevre som smaksatts medhonungoch söta blåbär
Låt smör ochhonung smälta ihop i pannan. Rosta mandel och nötter i en torr varm panna. Vänd ner mandel och nötter, låt koka 1-2 min tills det blir simmigt. 1⁄2 dl valnötter. 2 dl honung
honung. Servera soppan med smulad fetaost och smörstekta valnötter. Det här är en riktigt matig och mäktig soppa som ska vara tjock i konstistensen… Det är så klart en smaksak men jag gillar den tjock, krämig ochmed lite textur
Skala rotfrukterna, dela dem i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form eller på en plåt. Blanda ihop ingredienserna till marinaden i en kastrull och koka till en simmig konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.