Cheesecake med mangosmak
Veronicas glutenfria
Veronicas glutenfria
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 st digistivekex
  • 2 dl kokosflingor
  • 100 g smör
  • 200 g färskost
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • 1½ dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 5 st gelatinblad
  • 2 dl vispad grädde
  • 2 st stora
  • mogen mango
  • 1 dl vit sirap
  • 1 dl socker
  • 2 gelatinblad
  • Blötlägg gelatinbladen.Skala och dela mangon i mindre bitar och mixa den till en slät massa.Värm alla ingredienser i en kastrull, tillsätt gelatinbladen.Häll över toppingen på den stelnande fyllningen.Ställ i kyl för att stelna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.