Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Vispa sedan äggulorna tillsammans med sockret pösigt. För er som tycker om lime kan jag verkligen rekommendera att göra denna otroligt goda limecheesecake
Idag får du receptet på efterrätten vi hade på nyårsafton, cheesecakemed passionsfrukt och lime. Blanda äggulorna med creme fraiche, färskosten, socker, vaniljsocker och rivet limeskal till en slät smet
Avsluta med lite passionsfruktsröra och toppa medlimezest och passionsfrukt. Jag bjöd på den tillsammans med två andra små desserter – Pannacotta med kanelfrästa äpplen samt en Lingonparfait på pepparkaksbotten
För en hög cheesecake. Garnera ostkakan med citronskal, limeskal och små marshmallows. Finmal kexen i en matberedare eller lägg dem i en plastpåse och krossa dem med en kavel
Dekorera medlimeskivor. När det gäller bakverk beror det helt på dagsform och humör om jag är sugen på något med choklad eller något syrligare och fräschare, men allt som oftast vinner den senare kategorin
Tips Det är viktigt att cheesecakefyllningen är rumstempererad, innan du blandar den med gelatinet. Bred på crème fraîche, garnera medlimeklyftor, lime-skal och myntablad
En raw cheesecakemed de ljuvligaste smaker man kan tänka sig. Provsmaka inte smeten bara för då är risken att det inte blir några små cheesecakes gjorda alls – den är förtrollande god kan jag lova
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.