Smula fiskbuljong över. 800 g torskfile. 12 msk hackad dill. 11 st fiskbuljongtärning. 11 tsk dijonsenap. 1400 g räkormed skalSätt ugnen på 225°. 1Om stora torskfiléer – dela dem iportionsbitar eller rulla ihop dem. 1Lägg torskbitarnai en ugnssäker form. 1Blanda ihopvispgrädde, crème fraîche, dill och dijonsenapi en skål. 1Häll såsen över din torskgratäng och sätt ini ugnen i ca 20 minuter. 1När gratängen är klar i ugnen, toppa med skalade räkor. 1Servera gärna tillsammansmed kokt potatis
Vispa grädden och blanda den med kesellan. PinterestTwitterFacebookGoogleE-postGillaGilla Laddar. Då har jag ett snabbt och fräscht recept på cheesecakeiglas
-. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. V. e. t. n. v. a. d. s. ä. g. r. m. h. l. j. y. x. o. c. ö. å. f. k. u. b. p. ). B. G. M. &. L. 2. 0. 1. ½. 3. 6. (. P. ,. H. 4. F. 5. S. d l. s t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.