Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Stimla kycklingen och paprikan. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Lägg mjöl, jäst, olja och salt i matberedarskålen med plastkniven monterad. Knåda och dela degen i fyra delar och kavla ut degen till runda plattor på bakplåtspapper
Tryck till kakorna med en gaffel. Rör rumsvarmt smör och socker poröst. Garnera med smält choklad. Tillsätt havregryn, vaniljsocker och mjöl, och arbeta ihop till en deg
Blanda den nykokta pastan med köttfärsen. Skala och hacka löken. Skala och riv moroten. Fräs lök och morot i lite matfett tills löken är mjuk och glansig
Ett matminne som jag har från min barndom är varma tunnbrödsrullar fyllda med skinka och purjolök. Jag har många gånger tänkt att jag ska försöka göra en LCHF-variant av dessa tunnbrödsrullaroch idag blev det av
Men när det är sommar ochfärskpotatistider nöjer jag mig med den näst bästa varianten, att använda kokt färskpotatisoch ösa över en massa gott i en gratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.