Hälleflundra en ljuvligt god fisk och grillad på planka blir den mycket välsmakande. Lägg flingsalt på plankan, hälleflundra filéerna ovanpå, krydda med Seafood & Fish kryddan, sprid den hackade dillen över
LaxcevicheAtt tillaga fisk med hjälp av syra från exempelvis lime har blivit mer och mer populärt. Laxceviche4 pers300 gram färsk lax2 stjälkar vårlök1 vitlöksklyfta 1 lime1 citron 1 avokado1/2 dl hackad koriander2 tomater1 tsk sambal oelek (kan uteslutas)Gör så här
Väldigt fräscht och köttigt på samma gång. Häll på vatten och koka upp, stäng av och sätt åt sidan. Lägg linserna i botten, fisken därpå, strö ärtor och morötter runt samt toppa med wasbigrädden
4-6 400 g fryst tinad torskfilé 1 tomat 1/2 gurka 1 grön chili 1 silverlök 2 dl hackad koriander 2 1/2 dl färskpressad limejuice 1/2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Carpaccio påhälleflundra med grönsakstimbal och sås på gröna ärtorPortioner. Sås på gröna ärtor. Lägg hälleflundranpå dubbla lager plastfolie, rulla ihop och lägg i frys
Stekt hälleflundrapå sparrisbäddmed matvete, smörslungade morötter och en vitvin-sås. Börja med att putsa och torka av fiskbitarna du köpt hos din lokala fiskhandlare, strö lite salt och svartpeppar över fisken och låt den vila på köksbänken i någon minut
Ceviche är ursprungligen en fiskrätt från Peru som görs på färsk fisk som kan varieras (efter utbud eller tycke och smak) och som marineras i en citrussyrlig lag och kryddas med koriander
Ceviche är en fiskrätt som tillaga med hjälp av syran från citrusfrukter. En lite bortglömd ört som oftast bara används som dekoration på diverse desserter
Ställ kastrullen på låg temperatur. Lägg hälleflundra bitarna och pilgrimsmusslorna i en kastrull. Salta och peppra fisk och musslor och en skvätt citron på fisken
Cevichepå lax på svenskt vis – med svenska smaker är en rätt inspirerad av det sydamerikanska sättet att servera fisk på där den marineras i citron- eller limejuice och smaksätts med chili
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.