Crille Fisk

Crille Fisk

Tonfisklasagne med kapris

Tonfisklasagne med kapris

Häromdagen slog det mig, vi äter alldeles för lite fisk här hemma. Vi äter inte ens fisk varje vecka och det måste det bli ändring på
Ugnsstekt helstekt piggvar eller hälleflundra

Ugnsstekt helstekt piggvar eller hälleflundra

Klipp bort gälarna eller skär bort huvudet på fisken om du köpt en hel fisk. Smörj en långpanna med smör och lägg på fisken samt sätt in i mitten av ugnen
Laxbullar i dillsås

Laxbullar i dillsås

1 st fiskbuljongtärning. Skär laxen i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monte-rad. Strö över salt och kör till en jämn färs
Klassisk laxpudding

Klassisk laxpudding

Ingredienser Portioner. 4 ca 250 g rimmad lax i tunna skivor ca 700 g oskalad potatis 1 gul lök 1 kruka dill 4 ägg 3 dl mjölk 1 dl vispgrädde 50 g smör lite skirat smör till serveringen 1 tsk salt 1 krm grovmalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Fisk Piccata

Fisk Piccata

Vänd de mjölade fiskfiléerna i Piccatapaneringen. Stek i olivolja några minuter på varje sida till fisken är genomstekt
Gäddqueneller

Gäddqueneller

Fisk,. Fisk,. Mal fisken till färs, mal om färsen 3-4 gånger på det finaste. 1 fiskbuljongtärning. Mal fisken till färs, mal om färsen 3-4 gånger på det finaste. 1 fiskbuljongtärning
Ugnsbakad Seabream

Ugnsbakad Seabream

Definitivt en fisk jag kommer köpa igen. Rensa och fjälla av fisken, (akta gallblåsan) om den inte är rensad på affären du köpte den ifrån
Rödtunga med vitvinsås

Rödtunga med vitvinsås

Lägg de saltade fiskfiléerna dubbelvikta i en ugnsform. Slå såsen het över fisken, garnera med svamp, räkor och avrunna musslor
Fisk i foliepaket

Fisk i foliepaket

Lägg fiskfilén på spenaten och krydda med citronpeppar och salt. Öppna försiktigt en ”båt” och känn på fisken så den är klar
Tonfisksås med krossade tomater

Tonfisksås med krossade tomater

Jag hittade krossade tomater och tonfisk som jag lagade en sås av. Till tonfisksåsen serverade jag stekt squash

Rullströmming med chili

1.  Klipp bort ryggfenan på strömmingen och rulla ihop den med skinnsidan utåt. 2.  Lägg rullarna i en smord form
Västerbottenlax

Västerbottenlax

Häll allt över fisken. 2 fiskbuljongtärningar. och gratinera i 200 grader tills fisken är genomstekt. 2 fiskbuljongtärningar