Ingredienser Portioner: 4-6 400 g fryst tinad torskfilé 1 tomat 1/2 gurka 1 grön chili 1 silverlök 2 dl hackad koriander 2 1/2 dl färskpressad limejuice 1/2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ceviche kommer ursprungligen från Peru och kan modifieras allt efter smak, vanliga ingredienser är färsk koriander och mango ihop medchilinochcitron/lime
En enkel salsa som denna piffar upp det mesta, eller kan till ochmed göra hela rätten. Jag serverade den här med grillade gambones, spanska jätteräkor, men salsan passar lika bra till kyckling, fläskkött, fisk eller annat kött
Vi kryddar vår cevichemed mild röd chilioch koriander samt har i salladslök. Strax innan servering saltar vi och blandar med mango där den tydliga sötman från den gula frukten ger en bra motvikt mot det syrliga ochchilins hetta
Lägg torsken i såsen och låt koka några minuter på vardera sida tills genomkokt. Koka upp kokosgrädde i en kastrull påmedelhög värme tillsammans med alla kryddor
Här tänkte jag bjuda på ett snabbt och enkelt recept på en soppa medtorsk, fänkål och dill. Pressa över lite citronsaft påtorskenoch salta den lätt innan du lägger ner den i den sjudande soppan
Ha olivolja i en stekpanna och bryn trianglarna påmedelhög värme. Toppa med lite chilipulver. Lägg blandningen på trianglarna och klicka på lite gräddfil
Inlägget Stekt torskmed sallad på primörer och skirat smör dök först upp på Clean Eating by Annika. Dessutom är lax en av barnens favoriter och därför tacksamt att ställa fram på bordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.