Blanda sen ner så mycket mjöl att det blir en smidig deg och tillsätt saltet på slutet. Dels bakar vi ett mörkt filmjölksbröd som vi fryser inh och plockar fram varjedag och sen så bakar vi bröd varjedag till frukost och mellanmål och ibland även till lunch
Ja, och det är väldigt gott alla lördagar. Jag blev både lätt förfärad och väldigt nyfiken. Förutom all klokskap och hennes ovanligt sunda förnuft kom det fram att hon och hennes man åt samma rätt varjedag i veckan till middag/kvällsmat
Resultatet har dock blivit att alla andra kokböcker i min ägo står och blir fullständigt dammiga. När boken Grön mat – vegetariskt varjedag från River Cottage kom på svenska var jag snabb och införskaffade även denna
Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
Pröva med sticka om de är färdiga. Så här gör du tårtan färdig. DAGENS RECEPT 14-10-11CHOKLADTÅRTA MED BANANERNågon gång emellanåt är det skönt att glömma allt vad kalorier heter och njuta av en riktigt smaskig tårta. Rör drygt 50 g smör eller margarin och 250 g florsocker smidigt. Tillsätt ½ tsk vaniljsocker och 1 - 2 msk mjölk så att crèmen blir smidig i konsistensen
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
Kladdigt och sliskigt gott. Idag är det kladdkakans dag sägs det. Ingredienser. Jag har inte planerat att göra någon sådan till fredagsmyset men bjuder istället på en gammal favorit
4 kycklingfiléer. 2 vitlöksklyftor. ½ urkärnad röd chilifrukt. Timjan. Smör. Salt och peppar. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.