Skär fikonen i klyftor och skinkan i mindre bitar och lägg på brödskivorna. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj ½ baguette 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv flingsalt svartpeppar 1 dl Arla Köket® crème fraiche fetaost & soltorkade tomater 4 färska fikon 4 skivor lufttorkad skinka 50 g rucola 1 msk crema balsamicoSätt ugnen på 225°. 1Bred crème fraiche på brödskivorna
Vi bjuder på ett litet mumsigt tilltugg idag också. Crostini med chevré, parma och fikonmarmeladbaguettechevréparmaskinkafikonmarmeladSkiva baguetten tunt och stek bägge sidor i lite smör
Skär laxen i mindre bitar och fördela påcrostini. 20 crostini. Receptet gäller för 20 st 150 g rökt lax 20 crostini 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche 1 msk skånsk senap 2 tsk torkad dragon ½ tsk flytande honung 1 krm salt ½ krm svartpeppar färsk dill
Sätt pannan på svag värme och låt blandningen långsamt smälta tills den fått en gyllenbrun färg. Bred blandningen på små runda brödbitar som du stekt gyllene i olivolja och låtit rinna av på hushållspapper
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Goda tilltugg bjuder jag på idag. Blanda ihop röran och bred på bröden. Crostini med tapenade- och fetaoströraett gäng baguetteskivor0,5 fetaostvalfri mängd tapenade1 klick creme fraicheruccolaSkär brödet i skivor och rosta hastigt i stekpanna på bägge sidor
Fördela färskosten påcrostini, lägg på spenat, bresaola och tomat. 20 crostini. Receptet gäller för 20 st 20 crostini 3 msk pinjenötter 100 g bresaola 150 g Arla® färskost naturell 1½ msk pesto ½ krukor babyspenat soltorkade körsbärstomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.