Förrätt

Förrätt

  • 21 Recept
Hasselbackspotatis med löjrom och smetana

Hasselbackspotatis med löjrom och smetana

12 potatisar, grovt skrubbade (små) 1 l vatten 2 dl äppelcidervinäger 0,75 dl salt 60 g löjrom (eller annan rom) 6 msk smetana 0,25 knippe dill, plockad och grovt hackad 1 salladslök, finskivad
Chèvretartlett med salsa verde

Chèvretartlett med salsa verde

1 rulle kyld smördeg, 250 g. ca 100 g salladslök. ca 200 g chèvre. 2 msk hackad färsk rosmarin    . 2 msk pinjenötter
Cashewröra på crostini

Cashewröra på crostini

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 150 gram Naturella cashewnötter 14 st soltorkade tomater , i olja 1,5 st röd paprika 1 st tomat 2 msk ingefära , grovhackad 2 tsk lantbuljong 3 msk dill , hackad 2 krm svartpeppar 0 crostini Köp receptet
Carpaccio på bresaola

Carpaccio på bresaola

pinjenötter. tunna skivor bresaola, ca 250 g. rucola, ca 70 g. hyvlad parmesanost. balsamvinäger. olivolja. salt
Burrata med pistaschnötter

Burrata med pistaschnötter

1. Riv burratan i mindre bitar och lägg på ett fat. Dela tomaterna på mitten och lägg dem på fatet. Skala och hacka pistaschnötterna grovt och häll över dem