Det här är en god liten rätt som fungerar lika bra till vardags som till fest. Hemmagjord pesto imponerar alltid men är ju faktiskt bara att slänga ihop på några minuter i mixern
Skär oxfilén i mycket tunna skivor (viktigt med en vass kniv), ungefär 3-4mm tjocka. Banka sedan ut oxfilén så mycket som det går till "lövtunna" skivor (ett bra knep är att änvända två skärbrädor i plast)
Jag är inte mycket för helt vegetarisk mat och jag är inte så förtjust i betor. Tur att jag provade på den här rätten i alla fall, den blev riktigt god och på köpet ganska vacker
Den krämiga laxen med en himmelsk sås och rivig pepparrot var en riktig smaksuccé. Detta är en superlyxig förrätt eller lägg till ett gott bröd eller ugnsfriterad sötpotatis så har du en hel måltid
Lyxigt och fantastiskt gott. Dressingen gjorde jag i matberedaren med vispfunktionen. Den blev ganska hård, så jag spädde ut den med vatten för att kunna ringla över anrättningen
1. Skär pilgrimsmusslorna i tunna skivor och arrangera på uppläggningsfat. Använder du frysta musslor kan du med fördel skiva dom medan de är halvfrysta
Brownie. Smält choklad och smör i vattenbad. Vispa samman ägg, socker, salt och mjöl, blanda ner den smälta smör- och chokladblandningen och den finhackade chokladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.