Carpaccio på salmalax med vitvinssås och pepparrot
PA:s kök
PA:s kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Den krämiga laxen med en himmelsk sås och rivig pepparrot var en riktig smaksuccé. Detta är en superlyxig förrätt eller lägg till ett gott bröd eller ugnsfriterad sötpotatis så har du en hel måltid.Ingredienser 4 port 500 g salmalax
  • 3-4 ekologiska kvisttomater
  • 4 msk hackade färska örter, basilika och dill
  • 2 schalottenlökar 2 dl vitt vin
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 tsk dijonsenap
  • vitpeppar och salt
  • 50 gram smör
  • 1 bit pepparrot
  • smör till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.