Cannelonigratäng med laxfärs och vitvinssås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 canneloni (pastarör)
  • 600 g ben- och skinnfri lax
  • 2 ägg
  • 2 dl vispgrädde
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Sås
  • 1 msk smör
  • 2 msk finhackad lök
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 4 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk smör
  • 1 msk vetemjöl
  • Svartpeppar
  • 1 dl finriven parmesanost
  •  
  • Garnering
  • 80 g sikrom (1 burk)
  •  
  • Servering
  • Sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.