Rulla ihop och lägg rullarna med skarven nedåt i formen. Smaksätt med kryddor. Fräs lök, vitlök ochspenat i olivolja så att det mjuknar och vätskan kokat in
Jag ändrade lite i receptet, uteslöt mozzarellan och ökade på mögelosten med nästan dubbelt. Då kan man passa på att göra denna lasagnen som var med i mitt senaste nummer av "Cook vegetarian"
Blanda den kokta spagettin ochspenaten i kastrullen med ricotta, crème fraiche, ägg och kryddor. Men lite "vuxen" i alla fall, med ricotta ochspenat bland annat
Tillsätt spenat, örter och häll över såsen. Färsk spenat. Salt och peppar. Använder du fryst spenat behöver du tina den innan och sedan ”vrida ur” den ordentligt
Canneloni med ricotta, spenatoch kronärtskocka. Det eller typ svamprisotto. För att det är sedan länge känt att om man går ut och äter och restaurangen råkar ha dålig koll på vegetarisk mat, så blir man nästan alltid serverad canneloni medspenatoch ricotta
Igår blev det spenat- och ricottafyllda cannelloni med mustig hemgjord tomatsås. Fräs lök, vitlök och tomatpuré i olivolja, häll sedan i en burk krossade tomater och en halv burk passerad tomat och krydda med oregano, basilika, salt och peppar samt lite hetta i form av chiliflakes, sambal oelek eller färsk chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.