En god och lätt spenatsalladmed en varm blandning av svampoch pancetta. Lägg i en stor salladsskål. Häll ner dressingen i stekpannan och häll över alltsammans i skålen med spenaten
Blanda i vinägretten i den varma salladen. Krydda med paprikapulver och svartpeppar. Fräs vitlök, champinjoner, lök och korv i lite olivolja i en stekpanna
Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Lägg i grönsakerna, koka färdigt, red av och smaksätt. Koka i tryckkokare i 30 min, lätta på trycket, smaksätt och red av till önskad konsistens. Bryn köttet, koka i vatten och vin med kryddorna tills det börjar bli mört, ca 1 timme
Fördela champinjoner ochsallad över och toppa med parmesanost. Blanda salladenmed dressingen. Sallad. Blanda olivolja, rosmarin och vitlök och klappa in köttet med kryddoljan
Skala jordärtskockornaoch skär dem i skivor. Självklart har det med den varma oranga färgen att göra men kanske är det framförallt sötman som ger en rund och glad smak i kombination med andra grönsaker ochmed kött
Låt svalna och blanda i hop medsvampen. I morse var jag på nyhetsmorgon och inspirerade med grillsåser och goda GI sallader till sommarens alla grillpartyn – hoppas att ni kikade
Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.