Tippa ur alla canelés på ett galler och låt svalna 1-2 timmar och sedan är det bara att moffa i sig. Canelé de Bordeaux, det franska bakverket som när man väl smakat, så vill man bara ha mer
Utan mandel heter det fisk bordelaise. Visst minns du den. Fyrkantig eller rektangulär fisk med ett saftigt täcke av ströbröd, smör och kryddor som serverades då och serveras ännu på skolan
4 Portioner. 280 g texturerad sojaprotein (jag använde Oumph pure chunk). 3 dl Kryddig och mustig Rött vin (Jag använde veganvänliga vinet Casa Vinironia)
//chezsahar. wordpress. com/. Detta är en marockansk rätt som är gudomlig. Det tar lång tid att förbereda dessa fantastiska knyten och det är inte så enkelt om jag ska vara ärlig, men ibland får jag ändå lust och jag ångrar mig aldrig
Hemma i köket gjorde jag entrecote bordelaise, alltså med rödvinssås och stekt benmärg. Jag vet inte om du har tänkt på det, men människor pratar rätt ofta om det de inte är
Den här julen firades i Palma de Mallorca, ett härligt återseende av en underbar stad som blivit en riktig matstad sen jag såg den sist för sisådär 20 år sedan
Jag hoppas att ni har haft en riktigt härlig påskhelg och att ni har hunnit med både roligheter och att ta det lugnt i sommarvärmen som har kommit på besök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.