Rabarberpaj med smuldeg
I'm Vegan
I'm Vegan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 portioner
  • 500 g Rabarber (ca 2 stora stjälkar)
  • 1/2 msk potatismjöl
  • 4 msk socker
  • Kanel efter smak
  • 1 1/2 dl Havregryn
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 1/2 dl strösocker
  • 125 g mjölkfri smör
  • 3 dl havregrädde
  • 1/2 tsk vaniljpulver
  • 4 msk socker
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 krm salt
  • 500 g rhubarb (about 2 large stalks)
  • 1/2 tablespoon potato flour
  • 4 tablespoons sugar
  • Cinnamon to taste
  • ¾ cups rolled oats
  • ¾ cups flour
  • ¼ cup granulated sugar
  • 125 g milk free butter
  • 1 1/2 cups oats cream
  • 1/2 teaspoon vanilla powder
  • 4 tablespoons sugar
  • 1 tablespoon of potato flour
  • 1 pinch of salt
  • ¾ tazas de avena
  • ¾ tazas Harin
  • ¼ taza de azúcar granulada
  • 125 g de mantequilla sin leche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.