4 portioner. Ingredienser. 1 älgstek. matfett. olivolja. örter. rosmarin. salt och svartpeppar. Instruktioner. mal rosmarin, salt och svartpeppar i en mortel
Oj oj oj. Så vansinnigt gott. Detta måste ni bara prova. En variant på potatis-tillbehör. Italiensk potatiskaka, fullspäckad med riktigt god parmesanost
God kväll. Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Tiden man är ledig går alldeles för snabbt. Idag har vi varit hemma mest hela dagen, fixat och planerat en eventuell födelsedagspresent till Stefan som fyller år om två veckor
12 september 2013. -. Här kommer ett av mina mest lästa recept under det gångna året i repris. Passa på nu innan säsongen för gurka och krondill tar slut - du får en underbar inlagd gurka som varar till nästa års skörd
Antal portioner. 4. Ingredienser. 500 gr högrev1 paket bacon eller sidfläsk (jag tog hälften av varje)4 st charlottenlökar2 st morötter2 vitlöksklyftor10 champinjoner3-4 dl gott rött vin (ta något ni tycker om) 4 msk kalvfond1 msk timjan3 st lagerbladpersilja till garnering
Kvällens uppdrag i Sveriges Mästerkock var att man skulle komponera och laga en middag till den person som står en allra närmst och det var precis det jag gjorde förra onsdagen
Putsa och skär köttet i kuber (2 x 2 centimeter). Hetta upp hälften av olivoljan i en panna och bryn köttet runt om med koriander och spiskummin tills det får lite färg