Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonerna med smörblandningen och toppa med ost
Smörstekta champinjoner med kraftig vitlökssmak och en touch av persilja. Häromkvällen såg jag att jag hade en del färska champinjoner i kylen som behövde användas, och eftersom att jag inte tycker om att slänga mat så bestämde jag mig för att experimentera lite med dessa
Jag lagade pasta med champinjoner, vitlök och persilja och serverade kycklingben till den. Fräs vitlöken och champinjonerna i smör och krydda med salt och pepparn
Lägg över svampen i stekpannan med kycklingen och häll ner resten av osten och matlagningsgrädden. Krydda med paprikapulver, chili och citronpeppar och låt sjuda tills riset är färdigt
Gillar ni varma mackor med svampstuvning. Jag gör ofta en klassisk stuvning med mjöl, mjölk och en skvätt grädde men testade häromdan att bara blanda de stekta champinjonerna med mjukost och det blev riktigt krämigt och gott
Blanda rapsolja, soja med salt och svartpeppar. Var och letade lite matinspiration och fastnade för de här goda champinjonerna, vitlöks, och chilimarinerade champinjoner, som gav stor utdelning för liten insats i köksregionen
Fräs den tinade spenaten med olivolja och de krossade vitlöksklyftorna tills vätskan börjar koka in. Dra åt sidan och smaka av med salt och svartpeppar
Värm stekpannan tillsätt olja stek champinjonerna tills dom fått färg tillsätt vitlöken och kryddorna häll vinägern runt kanten av stekpannan på så sätt ångar den mesta syran bort så det blir en väldigt aromatisk söt sur smak, tillsätt socker och till sist smöret vänd runt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.