Vi hade finaste besöket i onsdagsochsommingelsnacks blev det minigurkorochmorötter, kalkonkorvmed vitlök och peppar från Ingelsta kalkon (så otroligtgod), lite chips och en massa dipp (lime dipp och en gjord på grillad paprika och hasselnötter)
Sen blev det färsk löjrommedcreme fraiche, hackad rödlök ochsmörstekt bröd. Vi tycker om att lyxa till det i minfamiljochsom ursäkt denna gång var det såklart att jag var hemmamenockså att jag fyllt år några veckor innan Sverigevisiten
Värm bara upp den, smularostadprosciutto över ochtoppamed en rejäl klick löjrom. Det här är en lyxig förrätt som går ganska fort att få till och servera när mangjortblomkålscrèmen i förväg
Strö lite salt över laxen och låt den ligga några minuter. Blanda Sambalolekmed sweetchilisås. Smaka gärna av och balansera upp till den styrka du önskar
MANGOSALSA Skär mangooch rödlök i små tärningar. SALMA® BRG. Finhacka chili ochkoriander. Blanda ingredienserna och tillsätt limesaftoch vitvinsvinäger
Trä varannan SALMA-kubochcitronskiva på grillspetten. Blanda oregano, chilipulver, spiskumminoch krydda laxen med blandningen Grilla laxspetten på direkt värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.