Cajunsallad med grillad majskolv, paprika och färskpotatis
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st romansallatshuvud
  • 2 st rödlök (ar)
  • 400 gram grillad paprika på burk , i marinad
  • 1 kg färskpotatis (ar)
  • 4 st majskolv(ar) , färdigkokta
  • 1 tsk oregano
  • 1 krm kanel, malen
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk olivolja
  • 2 tsk japansk soja
  • 3 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 0.5 st gul lök (ar)
  • 3 msk tomatpuré
  • 1.5 tsk spiskummin, malen
  • 3 msk vitvinsvinäger

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.