Klassikern är Quiche Lorraine medrökt skinka och en smakrik ost. Skär kalkonen i mindre bitar och bryn det lätt i lite olivolja tillsammans med purjolöken, låt det svalna
Blev min variant av kyckling cordon bleu – nämligen fylld kycklingschnitzel medröktkalkon och ost. Broccolin har jag skivat tunt, lagt på ugnsplåt, på med lite olivolja, salt och peppar
Blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. röktkalkon. Kalkonfyllning. Lägg sedan på ytterligare ett lager med brödskivor på andra ledden och upprepa proceduren
Till julbordet förra veckan gjorde jag en kalkon i ugn med en stuffing på Calvados och Äpplen. Om du inte har termometer så kan du skära med kniv och trycka lite så att vätska sipprar ut, då den är helt genomskinlig så är den klar
Det stod en slatt överbliven glögg i skafferiet och tog plats och istället för att hälla ut det i vasken så hällde vi det i korvsmeten med ett väldigt lyckat resultat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.